- Advertisement -

Raspoloženi Đoković posjetio jednu od najvećih pravoslavnih svetinja u Crnoj Gori

Preporučujemo

Srbijanski teniser Novak Đoković nastavio je odmor u Crnoj Gori, a nakon što je jučer boravio u Tivtu danas je posjetio jednu od najvećih pravoslavnih svetinja u Crnoj Gori.

Đoković je snimljen u manastiru Ostrog, gdje je nasmijan ćaskao s jednim mališanom koji se našao pored njega u momentu kada je nastao snimak.

Sudeći po snimku, Novak je dobro raspoložen i nakon svih dešavanja nije klonuo duhom, a posjeta čuvenom manastiru samo je jedan od načina da iza sebe ostavi sve loše što mu se dešavalo u proteklom periodu.

U međuvremenu je objavljeno da Đoković planira tužiti vlasti u Australiji zbog lošeg tretmana tokom 11 dana, koliko je proveo u ovoj zemlji ostavši na kraju bez vize.Kako prenose australski mediji, Đoković potražuje 4,3 miliona australskih dolara zbog lošeg tretmana tokom ovogodišnjeg boravka u Melbourneu, gdje je trebao igrati Australian Open.

Pročitajte:  1001. pobjeda Đokovića za titulu u „vječnom gradu“
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

U subotu borilački spektakl u Bosanskoj dolini piramida “Pyramid Cup 2022”

Taekwondo kolektiv Bosna iz Visokog ovog vikenda organizuje Međunarodno otvoreno prvenstvo u taekwondou "Pyramid Cup 2022" Visoko, a ovaj...