RAT PREDSJEDNIKA I PREMIJERA SE NASTAVLJA: Milanović odgovorio Plenkoviću i BRUTALNO GA IZVRIJEĐAO!

preporučujemo

Predsjednik Republike Zoran Milanović na Facebooku se opet osvrnuo na izjave premijera Andreja Plenkovića.

“Komunistički gojenac opet laže. ‘Meta’ mi nisu članovi HDZ-a, a kamoli birači, moji sugrađani, već dio licemjerne i pokvarene hadezeove vrhuške i klijentele. Plenković kaže da sam ja ‘i njegov predsjednik’. Taj je isti Plenković, tupi ponavljač komitetskih frazetina, na samu večer moje izborne pobjede, ničim izazvan ‘svom predsjedniku’ anemično priprijetio ‘tvrdom kohabitacijom’. On stvarno misli da je cijela Hrvatska na razini kritičkog uma Predsjedništva HDZ-a”, napisao je Milanović.

Podsjetimo, Plenković je ranije danas komentirao Milanovićeve izjave.

“Prodavač boze i prevarant se razotkrio. Predsjednik RH je predsjednik svih, pa i članova HDZ-a, pa i moj, bez obzira za koga sam glasao. Predsjednik ne smije imati anti-HDZ agendu. Ovo je nezabilježeno”, kazao je Plenković i dodao:

“Ovo što on radi nije normalno. On gura, forsira, sili da Đurđević postane predsjednica. No go. On je prevarant i prodavač boze. Nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke.”

Dodao je da Milanović “popravlja poraz SDP-a na parlamentarnim izborima”.

“Ne možeš biti predsjednik suda ako ne poštuješ pravni poredak”, rekao je. Dodao je da je Đurđević pristala biti dio nezakonite procedure.

Najnovije

Tuzla: Kreativni roditelji djeci iz mahale napravili ‘motoričko tlo’, više skakutanja i igre, a manje tipkanja i igrica

Djeca danas svoje vrijeme rado provode kod kuće za računarima, na tabletima i pametnim telefonima ukoliko im ne ponudite...