Ratni zločinac u Banja Luci otvorio fondaciju za pomoć zločincima

preporučujemo

Banjaluka je sinoć dobila kancelariju “Fondacija Kapetan Dragan”, koju je lično otvorio ratni zločinac Dragan Vasiljković, pišu Vijesti.ba.

– Primarni cilj naše Fondacije je pomoć zaboravljenim, utamničenim srpskim herojima koji su po kazamatima širom svijeta samo zato što su branili srpske interese, noseći srpsku uniformu i boreći se pod srpskom zastavom. Mislimo da je to zločin nad tim ljudima i tu smo da se borimo za njih. Kancelarija je otvorena, ja se nadam da će Banjalučani podržati naš rad i smatram da Srbi koji ne poštuju svoje heroje u zarobljeništvu sigurno ne zaslužuju poštovanje. Vjerujem da će svi Srbi stati iza ovog projekta i pomoći da ti naši heroji ugledaju slobodu, ratni zločinac Vasiljković.

Među “herojima” o kojima govori  je i Zvezdan Jovanović, ubica premijera Sebije Zorana Đinđića. Fondacija naime vidi nacionalnu kampanju u Srbiji te prikuplja potpise peticije za predsjedničko pomilovanje Jovanovića.

Pročitajte:  Aleksandar Vučić: Sačuvat ćemo mir, nikome nije do rata, ali plašim se neodgovornosti i neozbiljnosti zapada. Mislim da su sankcije loša politika

Najnovije

SAD mobilizirale 8.500 vojnika zbog krize u Ukrajini

Sjedinjene Američke Države mobilizirale su 8.500 vojnika za pružanje podrške u slučaju aktiviranja snaga za odgovor NATO-a na neočekivane...