Ronaldo stigao u Katar bodriti Brazil protiv Srbije, ali ne može na stadion

Preporučujemo

Utakmica Brazila i Srbije u četvrtak u 20 sati bit će šlag na tortu sjajnog dana na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Upravo zbog tog okršaja legendarni Ronaldo stigao je na Mundijal podržati svoje sunarodnjake protiv Orlova, ali nekoliko sati pred utakmicu dobio je loše vijesti.

Utakmicu će gledati na TV-u, unatoč tome što je stigao na lice mjesta, ulaznice ima, ali ih može pokloniti jer ne smije na tribine, naprotiv ne smije napustiti ni hotelsku sobu jer je na testiranju na već zaboravljeni covid-19 u srijedu bio pozitivan.

U izolaciji tri dana zbog korone
Brazilski Globo piše kako je zato izoliran u svojoj hotelskoj sobi s blagim simptomima. Zato se inicijalno i testirao, jer je imao blažu prehladu, no ispalo je kako je riječ o koronavirusu. Stoga, neće moći s tribina navijati za svoje.

Legendi svjetskog nogometa ovo je drugi put da se zarazio, prvi put nesretni virus pokupio je u siječnju tekuće godine. U izolaciji će biti tri dana pa će ga ponovo testirati, a bude li negativan, moći će napustiti svoju sobu i pogledati u miru preostale dvije utakmice Selecaa u skupini, odnosno u nastavku turnira, plasiraju li se dalje.

Sljedeću utakmicu Brazilci će igrati 28. novembra protiv Švicarske, a obračun s Kamerunom u posljednjem kolu grupne faze je na rasporedu 2. decembra.

Najnovije

Gruzija optužila trojicu srpskih državljana da su pripremali Gruzijce za državni udar krajem godine

Služba državne sigurnosti Gruzije saopćila je da su trojica srpskih državljana koji su posjetili Gruziju krajem septembra održali obuku...