- Advertisement -

RSBiH: Test Malinovića nije gotov ni nakon 30 sati, to je potpuno nenormalno!

Preporučujemo

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila sa pripremama pred susret drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Zmajevi su večeras obavili trening, a iz Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine oglasili su se uz poruku da bi sutra trebali nastupiti Mirko Herceg, Vladimir Vranješ, ali i Igor Karačić koji je danas radio po posebnom programu.

“Naša ekipa obavila je trening pred sutrašnji meč protiv Češke! Dobra vijest je da se treninzima vratio Mirko Herceg, a i da je punim intenzitetom trenirao i Vladimir Vranješ. Ivan Karačić je radio po posebnom programu, ali vjerujemo da će biti spreman za sutrašnji duel.”, navodi se u saopštenju Rukometnog saveza.

Još je uvijek neizvjesno da li će Dejan Malinović biti spreman za ovaj susret, jer još uvijek nije stigao njegov PCR test.

“Ono što nas brine jeste da do ovog momenta nismo dobili rezultate PCR testiranja Dejana Malinovića, iako je prošlo više od 30 sati, što je potpuno nenormalno. Nadamo se da će organizatori čim prije reagovati.”, dodali su iz saveza.

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Na Maršu mira ove godine se očekuje oko 5.000 učesnika

U okviru priprema za ovogodišnji Marš mira Nezuk - Potočari u sklopu programa obilježavanja godišnjice genocida nad Bošnjacima "Sigurne...