Sabrina Buljubašić više nije direktorica FK Sarajevo

preporučujemo

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli saradnju. U skladu sa ovom odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba.

– Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tokom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj historiji, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018/2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo porodici.Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima – istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo.

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu.

– Od prvog do posljednjeg trenutka u klubu trudila sam se da interese kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih godina sa klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevo na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva – izjavila je Buljubašić.

 

 

Pročitajte:  NSBiH kaznio FK Sarajevo. Zatvorena istočna tribina stadiona “Asim Ferhatović Hase”

Najnovije

SBiH: Svi rudari trebaju biti uposlenici Elektroprivrede koja ne treba da kupuje ugalj od rudnika čiji je vlasnik

Glavni odbor Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici u Tuzli, osim što je izabrao novo...