Šaljić: Trojkin odlazak u Lukavicu na noge Dodiku ne može se ‘oprati’ ničim, ma koliko se trudili

Preporučujemo

 

Za Patriju piše: Jasmin Šaljić, zastupnik Stranke za BiH u Skupštini KS

- -

Portal klix.ba cijeli dan pere od odgovornosti tzv. trojku. Kao na traci idu izjave i saopštenja povodom mitinga i zaključaka NSRs.

Prvi je bio Ramo, pa Dino, Vojin, Neka, Edo čitaj (Forto) pa opet Dino. Ostao je još Peđa.

Prostor na ovom portalu rezervisan je danas za stranke pozicije ili tzv. trojke. Pitanje je samo da li su oni platili ove objave ili je ovo uređivačka politika? Sve više se čuju glasine da je ovaj portal kupljen tj. da je promijenio vlasnike u proteklih šest mjeseci. Šta je razlog promjene uređivačke politike koja je očita? A vrijeme će pokazat ko je kupac!

Nema danas mjesta za objavu i opravdane kritike Lende, Begića, Đonlagića, Smajića, Kapidzića, Efendića…

- -

Za razliku od ostalih portala koji propituju i kritikuju odlazak u Lukavicu bez ikakve potrebe i na zaprepaštenje cjelokupne javnosti pa čak i Schmidta i ambasada, ovaj portal minimizira štetu koju su nanijeli, sjedeći tamo u (Lukavici) pored ruske zastave, raznih Ikona po nekim ćoškovima i sećijama, negdje po krajevima do vrata, pored televizora itd.

Otišli su tamo spašavat Dodika iako su znali za miting te da će zaključci biti usvojeni.

Posebna je priča o negiranju Genocida i ličnim uvredama, pogrdnim nazivima (fukarama). Može im pod kožu svašta stati. Ostaje još samo da urednik portala počne brisat komentare koji su kritički u 90 % slučajeva, pa da proces ispiranja bude zaokružen.

Najnovije

Bećirović i Komšić se sastali s Gutteresom: Izgradnja budućnosti mira zahtijeva suočavanje s prošlošću

Predsjedavajući Denis Bećirović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić razgovarali su s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antóniom Gutteresom dan...