Semir Efendić u ponedjeljak predstavlja izborni program “Pokrenimo Sarajevo zajedno”

Preporučujemo

U ponedjeljak 17. septembra u 18 sati u Hotelu Holiday – Kongresna sala održat će se predstavljanje mladih kandidata SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo na predstojećim Općim izborima.

Tom prilikom načelnik Općine Novi Grad Sarajevo i nosilac liste za Skupštinu Kantona Sarajevo Semir Efendić obratit će se prisutnima i predstavit će svoj ranije najavljeni izborni program “Pokrenimo Sarajevo zajedno”.

Prema općoj ocjeni većine stanovnika Kantona Sarajevo, ove funkcije, poput javnog gradskog prevoza, javne higijene, čistoće zraka, saobraćaja, snabdijevanja vodom, stanje zelenih i parkovskih površina, riječnih tokova, trgova, zatim funkcionisanje sistema zdravstva, obrazovanja, sigurnosti, privrede, kao i ukupni životni ambijent, nisu na zadovoljavajucem nivou.

Povjerenje i zajednička akcija najbolji su put da promijenimo stanje nabolje, vratimo dostojanstvo i ponos svim građanima Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine, jer Kanton Sarajevo mora biti uzor, motor i pokretač razvoja države.

Najnovije

Dodik: Nećemo imati većinu u NSRS, a Cvijanović i Krišto bi bile tandem u Predsjedništvu BiH

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da će kandidati ove stranke za pojedinačne funkcije na predstojećim opštim izborima...