Sergej Trifunović uputio poruku Željku Mitroviću: “Kasno je tebra…”

Preporučujemo

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć javno uputio molbu Željku Mitroviću, vlasniku televizije Pink, da ukine rijaliti program “Zadruga”, Mitrović je na Twitteru napisao da će to učiniti kroz deset dana.

“Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dijela gledaoca koji gledaju taj program”, rekao je Aleksandar Vučić za TV Pink.

Kako prenosi Nova.rs, Mitrović je samo sat vremena nakon toga napisao na Twitteru da će to i učiniti.

“Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procjena Vučića, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”, napisao je on na Twitteru.

Nakon ovog saopštenja oglasio se glumac Sergej Trifunović i kratkim komentarom pokazao šta misli o ovoj odluci čelnika “Pinka”.

“Kasno, tebra. Prekasno. Za sve”, napisao je Trifunović.

Najnovije

Komšić: Dva najvažnija datuma u historiji BiH su 25. novembar i 1. mart

Udruženje generala Bosne i Hercegovine organiziralo je večeras u Sarajevu akademiju povodom Dana državnosti BiH - 25. novembra. Predsjedavajući Predsjedništva...