- Advertisement -

Sjevernokorejske navijačice primorane da pružaju seksualne usluge bliskim ljudima Kim Jong Una

Preporučujemo

Sjevernokorejske navijačice koje su pobrale simpatije na juče završenim Zimskim olimpijskim igrama u Pyoengchangu, primorane su da pružaju seksualne usluge bliskim ljudima predsjednika Sjeverne Koreje Kim Jong Una, prenosi Daily Mail.

Tako barem tvrde dezerteri koji su za Bloomberg ispričali da je oko 230 članica “Vojske ljepotica” bilo pod stalnom muškom prismotrom, da im je zabranjeno da komuniciraju sa drugim ljudima, te da su se od borilišta, do blagovaonica i spavaćih soba morale kretati uvijek po dvoje.

“Jednom rječju, sportisti su robovi Kim Jong Una. Čak su i treneri robovi sjevernokorejskog režima”, rekao je 54-godišnji Kim Hyung-soo.

Njegove riječi potvrdio je još jedan dezerter Lee So-yeon (42).

“Umjetnička družina Sjeverne Koreje došla je ovdje (Južna Koreja) da pjeva i pleše pa se može činiti da se radi o šouu. Međutim, one su primorane odlaziti na zabave Centralne političke partije (WPK) i pružati seksualne usluge”, kaže So-yeon.

M. I.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Objavljena koalicija SBIH-Platforma za progres u HNK: Cilj je baviti se konkretnim problemima i razvojem u ovom kantonu

U Mostaru je danas održana zjednička press konferencija Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBIH) i Platforme za progres na...