Skupština “gori”, a predsjednik u snu: Član Vučićevog SNS-a zaspao na sjednici

Preporučujemo

Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zaspao je na današnjoj sjednici parlamenta, kako se vidi na fotografijama koje je poslanik Radomir Lazović objavio na Facebook-u.

– Evo i ovo se desilo. Predsedavajući je zaspao, ladno. Nema zaista ništa ružno u tome da je neko umoran, ali zar nije normalno da onda prepusti mesto zameniku, kojih ima 7. Razlog zašto to ne radi, zašto ne sme ni trenutak da siđe sa ovog mesta, je strah da niko neće kao on znati da krade vreme opoziciji i gasi mikrofone. I zaista je tako. Najbolji je u tome. Izdrži legendo, napisao je Lazović uz fotografije Orlića.

A ovo nije prvi put da je neko od predstavnika vlasti u Skupštini, te je tako nedavno poslanik PUPS-a Borislav Kovačević zaspao na sjednici, dok je govorila potpredsjednica skupštine Elvira Kovač, piše Nova.rs.

Inače, danas se u Skupštini Srbije održava vanrednasjednica  na kojoj poslanici diskutuju o promjenama u REM-u, formiranju anektnog odbora zbog tragedija u školi „Vladislav Ribnikar“ i mjestima u okolini Mladenovca, a na dnevnom redu će se naći i prijedlog ostavke ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Najnovije

Mehmedović otkrio da li će napustiti SDA pa poručio: Bakir ne bi imao šanse sa ozbiljnim protukandidatom

Prije sedam dana Šemsudin Mehmedović je podnio prijavu o kandidaturi za predsjednika SDA koji je biran na 8. Kongresu...