Slavne žene čiji su muževi na kraju “izašli iz ormara”

Preporučujemo

Postoji vjerovanje kako bi se žene lakše pomirile s činjenicom da je njihov partner zapravo homoseksualac, nego ga izgubile zbog druge žene. Međutim, s tim se ne bi složile mnoge slavne dame kojima se to uistinu dogodilo.

Glumica Carrie Fisher provela je četiri godine s Bryanom Lourdom, poznatim holivudskim agentom s kojim je dobila kćer Billie. Mislila je kako je u njemu pronašla partnera kakvog je oduvijek tražila, ali onda joj je on priznao da je homoseksualac i ostavio je zbog drugog muškarca.

- -

“Ljudi me pitaju umanjuje li taj udarac činjenica da me ostavio zbog muškarca zato što to onda nije ništa osobno, nego odbijanje mog spola. Nije me briga što drugi misle. Ja sam se osjećala izdano i vjerovala sam kako sam ja nešto napravila krivo”, priznala je.

Međutim, naposljetku su uspjeli ostvariti kvalitetan prijateljski odnos.

“Bryan je dobar muškarac. Trebalo je malo vremena za prilagođavanje situaciji, ali onda smo počeli zajedno ići na odmore. Naša kći Billie, ja, on i njegov partner. Željela sam da Billie vidi kako možemo biti prijatelji jer ja nikada nisam imala taj osjećaj kada su moji roditelji u pitanju. Drago mi je da Billie ima dobrog tatu. On je sve što moj otac nije bio”, napisala je Carrie u svojoj autobiografiji.

- -

Glumica Angela Lansbury 1945. godine udala se za glumca Richarda Cromwella. Brak je potrajao samo devet mjeseci i prekinut je nakon njezine spoznaje da se udala za muškarca koji je homoseksualac.

“On je za mene bio nevjerojatno privlačan individualac. Nisam imala pojma da se udajem za takvog muškarca. Šokiralo me to jer nisam bila spremna. Bila je to mladenačka pogreška, ali ne žalim zbog braka. To me nije oštetilo ni na koji način. Ostali smo dobri prijatelji”, kazala je Angela.

Cromwell se suzdržavao od davanja izjava o njihovu braku, ali jednom prilikom otkrio je da je Angela imala naviku koja ga je nevjerojatno nervirala: Vrećice čaja. Po cijeloj kući. Ustala bi usred noći kako bi popila čaj. To me skoro dovelo do ludila.

Fran Drescher, mnogima najpoznatija po ulozi Fran Fine u humorističnoj seriji “Dadilja”, 1978. godine udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Petera Marca Jacobsona. Zajedno su se preselili u Los Angeles sa željom da ostvare zapaženu karijeru, a to im je naposljetku i uspjelo. Zajedno su napravili “Dadilju”, koja je u 90-ima bila pravi televizijski hit.

Par se naposljetku razveo, a kasnije se saznalo kako je jedan od razloga za razvod bila činjenica da je Peter homoseksualac. Fran je u jednom intervjuu kazala kako nije znala da njezina supruga zapravo privlače muškarci: Mislila sam da je metroseksualac.

Svoje iskustvo pretvorili su u još jedan televizijski projekt, humorističnu seriju pod nazivom “Sretno razvedena” o cvjećarki koja nakon 18 godina braka saznaje da joj je muž gej.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...