Slobodan Vasković: Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju likvidacije Davida Dragičevića

Preporučujemo

Piše: Slobodan Vasković

Uprava krim policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhapsila je Alena Kukića, koji je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom.Ova vijest potvrđena mi je iz dva izvora.

Prema mojim informacijama, sumnja se da je Kukić “montirao snimke videonazora”, ali se ne precizira kojeg ili kojih.

Kukić je, prema tvrdanja mojih izvora, osumnjičen da je jedan od saučesnika u prikrivanju likvidacije Davida Dragičevića. Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim policije zbog teških kriminalnih djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci.

David DragičevićPitanje je zašto nisu uhapšeni Dragan Lukač, Željko Karan, Dalibor Vrećo, Darko Ćulum i brojni drugi…, koji su mjesecima lagali?

!Isti izvori trde da je u Ilićevoj Upravi za organizovani kriminal nastao pravi haos nakon što su saznali da je Kukić uhapšen. Oni su bili najaktivniji u prikrivanju zločina, ubica i nalogodavaca.

Najnovije

Uhapšena potpredsjednica Evropskog parlamenta Eva Kaili zbog korupcije, isključena iz stranke

Potpredsjednica Evropskog parlamenta grčka političarka Eva Kaili uhapšena je u okviru istrage za korupciju. Prema još nepotvrđenim informacijama 15 političara...