SNSD i DNS podnose inicijativu za smjenu Mektića

Preporučujemo

SNSD i DNS podnijeće danas inicijativu Predstavničkom domu BiH za smjenu Dragana Mektića, ministra bezbjednosti BiH zbog migrantske krize.

Ovo je prije par trenutaka rekao Staša Košarac, predsjedavajući Kluba SNSD-a u Predstaničkom domu BiH. Smatraju ga najodgovornijim za migrantsku krizu i tražit će da se sjednica organizuje u narednih 20 do 30 dana. Borislav Bojić (DNS), rekao je da Vijeće ministara BiH ima 20 dana da se izjasni o inicijativi za smejnu Mektića i da bi sjednica trebalo da se održi 4. septembra, prenose Nezavisne.

- -

Podsjetimo, Mektić je juče na konferenciji za novinare u Banja Luci rekao da smještanje migranata neće remetiti normalan život lokalnog stanovništva.

Mektić je rekao da se razmišlja da se promijene zakoni kako bi se u pitanje rješavanja migranata uključila vojska kako bi pomogla graničnoj policiji u zaštiti granice.

Najnovije

Ukrajinci gube sve više zapadnih tenkova, a nedostatak artiljerije ih tjera da se bore iz blizine

Boreći se za zaustavljanje ruskog napredovanja zapadno od ruševina Avdivke u istočnoj Ukrajini, 47. mehanizirana brigada ukrajinske vojske izgubila...