SNSD se takmičio sam sa sobom, pobjedu proglasili u 07:05

Preporučujemo

SNSD-ov političar, aktuelni poslanik u NSRS, Zoran Stevanović nakon 16 godina otišao je sa pozicije gradonačelnika Zvornika. On je jutros u 07:05 proglasio pobjedu Bojana Ivanovića u Zvorniku, kao i trijumf Lazara Prodanovića za načelnika Bratunca.

Bojan Ivanović postao je novi gradonačelnik Zvornika. Protivkandidata nije imao, niti jednog, pa je trka bila unaprijed dobijena.

U Zvorniku su u 19.00 časova zatvorena birališta na kojima su građani glasali na prijevremenim izborima za gradonačelnika, saopšteno je iz Gradske izborne komisije.

Iz GIK-a navode da u toku izbornog procesa nije bilo nikakvih problema.

Jedini kandidat za funkciju gradonačelnika bio je Bojan Ivanović iz SNSD-a i koalicionih partnera, jer drugi politički subjekti nisu predložili svog kandidata.

Za vanredne izbore za gradonačelnika registrovano je 53.830 birača.

Do 15.00 časova glasalo je 11.343 birača ili 21,50 odsto.

Prijevremeni izbori u Zvorniku održani su nakon što je dugogodišnji gradonačelnik Zoran Stevanović prihvatio mandat narodnog poslanika, koji je osvojio kao kandidat SNSD-a na izborima u oktobru.

Najnovije

Završena akcija “Niste same”: Paketi za žene i djevojke uskoro kreću za Tursku i Siriju

Regionalna Asocijacija Poduzetnica pridružila se kampanji Crvenog križa Federacije BiH "Niste same" za žene i djevojke Turske i Sirije. Bosnaskohercegovačke...