SP u Italiji: Kik boks bh. reprezentacija vratila se sa dvije zlatne, dvije srebrene i četiri bronzane medalje

Preporučujemo

Kik boks reprezentacija Bosne i Hercegovine  učestvovala je na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore, koje se održalo u Italiji u gradu JESOLO LIDO, u periodu od 15. do 23.septembra.

Na Svjetskom prvenstvu učestvovali su:Nemanja Ponorac, Huso Turić,Hasan Gološ,Obren Kovačević, Mehmed Đulić, Ivan Petković, Albert Ugričić, Almin Hodžić, Tara Bohatjuk, Ivana Radić, Kristina Čečavac, Dženeta Ljubijankić, Adna Behrem, Lajla Mulalić, Ema Bajrić, Elma Salkić, Arnel Zuberi, Adijan Nadarević, Arnel Bulić i Luka Gudelj.

- -

Naši reprezentativci ostvarili su do sada najbolji uspjeh na Svjetskim prvenstvima za kadete i juniore osvojivši dvije zlatne, dvije srebrene i četiri bronzane medalje:

Ema Bajrić iz Bihaća zlatna medalja,Tara Bohatjuk iz Sarajeva zlatna medalja, Arnem Bulić iz Bihaća srebrena medalja, Nemanja Ponorac iz Banja Luke srebrena medalja, Huso Turić  iz Kalesije bronzana medalja, Mehmed Đulić iz Jelaha bronzana medalja, Obren Kovačević iz Gacka bronzana medalja i Dženeta Ljubijankić iz Bihaća bronzana medalja.

(Index.ba)

Najnovije

Uredba Vlade FBiH o pomoći radnicima u iznosu do 2.520 KM: Privatnici bili “škrti”, mjera bi mogla biti produžena

Prošlo je skoro pet mjeseci od donošenja Uredbe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine kojom se omogućava poslodavcima da izvrše...