Srbija: Priveden mladić koji je nokautirao starca

Preporučujemo

Uhapšen je mladić koji je na snimku, podijeljenom preko društvenih mreža, udario starijeg muškarca na biciklu u Staroj Pazovi.

Kako nezvanično saznaje B92, mladiću je određeno zadržavanje od 48 sati zbog nasilničkog ponašanja.

Na snimku sigurnosnih kamera koji je dospio i do medija, vidi se kako mladić, vozač BMW-a, prilazi starijem muškarcu i bukvalno ga nokautira nekoliko puta, nakon čega je starac pao na pod.

Pošto je ostao da leži nepomično na ulici, mladić je nekoliko puta prišao onesvješćenom čovjeku, drmajući ga za ruke. Potom je sklonio bicikl s ulice, šutnuo papuču koja je starcu ispala prilikom pada, sjeo na suvozačevo mjesto i otišao.

Kako su neki mediji prenijeli, riječ je o mladiću M. S. a pretučeni stariji muškarac je 73-godišnji M. O. Obojica su iz Stare Pazove, gdje se sve i dogodilo 28. maja.

Privedeni mladić se branio riječima da mu je žao, ali da je reagovao u afektu jer je starac navodno prethodno vrijeđao njegovu djevojku.

Najnovije

Novi šef Misije BiH pri EU: Protiv države, negator genocida, zagovornik otcjepljenja RS-a…

Odlukom Predsjedništva Bosne i Hercegovine novi šef Misije BiH pri Evropskoj uniji bit će Obrad Kesić, vjerni kadar predsjednika bosanskohercegovačkog...