Srbijanska policija uhapsila huligane iz Hrvatske koji su demolirali i pokrali pumpu

Preporučujemo

Pripadnici MUP su uhapsili grupu hrvatskih državljana za koju se sumnja da je demolirala pumpu kod Vrčina, javljaju srbijanski mediji

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici MUP zaustavili na auto-putu više od 400 hrvatskih navijača, te da je detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila policija je pronašla veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.

- -

“U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprijećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana“, objasnio je ministar Stefanović.

“Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbjednost, biće oštro sankcionisano“, poručio je Stefanović.

Najnovije

Napad na Trumpa je prvi pokušaj ubistva američkog predsjednika otkako je Reagan upucan 1981.

Napad, koji je izvršio napadač kojeg su službenici za provođenje zakona ubili, bio je prvi pokušaj atentata na američkog...