- Advertisement -

Stanovnici Hadžića poručili Forti i Šteti: Omogućite nam autobus dostojan čovjeka

Preporučujemo

Grupa stanovnika Općine Hadžići izrazila je nezadovoljstvom javnim gradskim prijevozom, a zbog toga, kažu, najviše trpe njihova djeca. 

U mailu koji je stigao na našu redakciju, stanovnici Općine Hadžići obavještavaju ministra saobraćaja Kantona Sarajevo Adnana Štetu i premijera KS Edina Fortu “da su živi”.

– I dalje imamo iste probleme. Nama ne pomažu ni nove šine, a ni trolejbusi. Ne radi autobus za Hadžiće, Tarčin se preskače, Budmolići već danima ne rade! Pomozite nam, nama ne treba rat, nas će ova vlada ukopati jer nas tjera da po svim vremenskim uvjetima idemo pješke. Čekamo bus po dva sata, a posebno navečer kada se naša djeca vraćaju iz škole, te sa migrantima čekaju. Nije pet do dvanaest, nego dvanaest i pet. Pomozite nam, omogućite nam autobus dostojan čovjeka. Ako ste nas otpisali, javite nam. Naša djeca neće ići u školu dok nam problem ne riješite – navodi se u pismu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Bečarević: BH-Gas se briše, a županije osnivaju novo preduzeće za projekat Južna interkonekcija

Stručnjak za gas i dobar poznavalac prilika na gasnom tržištu Almir Bečarević danas je upozorio javnost da se preduzeće...