Stiže drugačiji Gmail, pogledajte nove opcije

Preporučujemo

Prošle su godine od zadnjeg redizajna i Google konačno ima planove za modenizaciju Gmaila.

Najveće novosti su uvođenje odgode za pristiglu poštu i izvanmrežni način rada.

- -

Jedna od novosti je mogućnost izravnog pristupa Googleovom kalendaru sa Gmaila, što bi moglo obradovati korisnike Outlooka.

Osim toga, najavljuje se opcija odgode pošte kako bi se mogla ponovno pojavljivati u pristigloj pošti satima ili danima kasnije. Vrlo korisno ako ne možete odmah odgovoriti na određenu poruku. Ako upotrebljavate Gmail na iOs ili Android mobitelima, možda već koristite pametne odgovore koji će uskoro postati dostupni i na desktop verziji.

Također, Google radi na novom načinu pohranjivanja vaših poruka na računalo kako biste ih mogli pregledavati i u izvanmrežnom načinu rada. Budući da tvrtka polako isključuje Chromeove aplikacije, Google će sada upotrebljavati standardne web-tehnologije kako bi preglednik pohranio podatke.

Ažuriranje bi moglo negativno utjecati na rad nekih popularnih dodatka preglednika za Gmail, kao što su Clearbit, Streak i slično.

- -

Testna beta verzija za pristup novom Gmailu trebala bi biti dostupna u nadolazećim tjednima, prenosi tportal.

Najnovije

Društvenim mrežama šire se “ratne fotografije” Štukana i Đure: Ovo su scene iz filmova

Poznati bh. glumac i književnik Feđa Štukan priveden je nedjelju na aerodromu "Nikola Tesla" zbog optužbi da predstavlja "bezbjednosnu...