Stranka za BiH: Diplomatsko-separistički čin komuniste Dragana Čovića!

Preporučujemo

Etnička radna večera za diplomate hrvatske nacionalnosti pokazuje kontinuitet politike HDZ-a BiH čiji je cilj etnička podjela Bosne i Hercegovine, saopšteno je danas iz Stranke za BiH.

Dragan Čović se na svaki način želi pokazati kao šef svih Hrvata u Bosni i Hercegovini pa i ovakvom radnom večerom hoće da disciplinira „svoj dio“ BH diplomatije.

- -

Čović uporno pokušava učiniti upitnom državu Bosnu i Hercegovinu i njene institucije i nametnuti neka nova razgraničenja. Nije mu nažalost oči otvorila ni presuda Haškog tribunala za udruženi zločinački poduhvat. Stranka za Bosnu i Hercegovinu smatra da je ovakvo ponašanje Dragana Čovića zapravo liječenje kompleksa iz mladosti kada se 90-tih kao uredni član saveza komunista potpisivao čirilicom a omiljeni hobi mu je bio kamenovanje autobusa koji su iz Mostara polazili na osnivačke skupove HDZ-a, stoji u saopštenju SBiH.

Najnovije

Efendić odgovorio na prozivke na Facebooku, pa kritikovao Vladu KS: Ta ekipa nije ni za šta osim parade

Novinarka Rubina Čengić jutros je na društvenoj mreži Facebook problematizirala probleme s kojima se susreću stanovnici Dobrinje 3 kada...