Strašna nesreća kod Prijedora: Automobil se prevrnuo i zapalio, suvozač preminuo

Preporučujemo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor – Bosanski Novi u mjestu Dragotinja, stradala je jedna osoba, izjavila je glasnogovornica PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

“Policijskoj upravi Prijedor jutros oko 5:20 sati prijavljeno da je na magistralnom putu Prijedor-Bosanski Novi u mjestu Dragotinja došlo do slijetanja, a potom i samozapaljenja vozila u kojem se nalazilo više lica”, kazali su.

Kako su naveli, požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, a uviđajem na mjestu događaja kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da su se u vozilu marke “Fiat” nalazile tri osobe iz Bosanskog Novog.

“Vozilom je upravljao V.K. koji je zadobio lakše tjelesne povrede, suvozač M.Š. smrtno je stradao, dok je putnik u vozilu D.D. zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar RS u Banjoj Luci”, rečeno je.

Najnovije

Sjednica VSTV-a: Glavni tužilac Kajganić loše rezultate pripisao policiji

Prezentirajući izvještaje o radu, kao i rješavanju predmeta korupcije i organiziranog kriminala članovima Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, glavni...