Studio ljepote LUXE, kompletna beauty usluga na jednom mjestu

Preporučujemo

Studio ljepote LUXE obilježio je još jednu uspješnu godinu rada. U okviru protekle godine ova oaza ljepote znatno je unaprijedila dosadašnje usluge, a kao rezultat predanog rada otvoren je novi, potpuno renovirani i uslugama znatno bogatiji studio.

LUXE  svojim klijenticama nudi kompletne usluge uljepšavanja, od frizure do šminke, tretmana lica i solarija u veoma ugodnom ambijentu i sa izuzetno ljubaznim osobljem.

Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice, a prema rijecima vlasnice Studija Elme Memišević, ovo je samo nastavak dosadašnjeg uspješnog rada.
“Beauty studio LUXE radi dugi niz godina, a danas smo svečano obilježili proteklu godinu rada. Proširili smo dosadašnju paletu usluga, te će naše klijentice od sada imati kompletnu beauty uslugu na jednom mjestu. Sa našim klijenticama uvijek nastojimo ostvariti prijateljski odnos, pratiti njihove potrebe i dati maksimum kako bi iz našeg Studija odlazile sretne i zadovoljne” kazala je Memišević.

Beauty studio LUXE se nalazi u sarajevskom naselju Miljacka, ulica Džemala Bijedića 160F.

Najnovije

Bandić: Morali smo zakazati sjednicu i izviniti se građanima, Farisu, roditeljima i svim ubijenim

Klubovi Stranke demokratske akcije, Demokratske fronte i Stranke za BiH početkom ovog mjeseca zatražili su održavanje hitne sjednice Skupštine...