Sunčano će biti i za vikend, najviša temperatura 39 stepeni

preporučujemo

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16 stepeni Celzijusovih, na jugu zemlje do 22. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 31 stepen Celzijusa, na jugu zemlje do 34.

U subotu u našoj zemlji pretežno sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17 stepeni, na jugu zemlje do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 29 i 34 stepena, na jugu zemlje do 36 stepeni.

U nedjelju u našoj zemlji će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18 stepeni Celzijusa, na jugu zemlje do 23. Najviša dnevna temperatura zraka između 33 i 39 stepeni.

Najnovije

Radnici Boksita u Milićima imaju dvije opcije: Vakcinacija ili otkaz

Rajko Dukić, predsjednik Boksita, izdao je instrukciju, odnosno naredbu radnicima te kompanije iz Milića da sa vakcinišu. U suprotnom,...