Teslić: Nožem izbo poznanika

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, sinoć oko 20,15 sati, uhapsili su D.M. iz Teslića, koji je u blizini kružnog toka u mjestu Barić,područje opštine Teslić, licu D.P. iz Teslića nožem nanio tjelesne povrede u predjelu stomaka, grudnog koša i desne podlaktice, saopšteno je iz MUP-a RS.

Policijskoj  stanici Teslić je oko 20,09 sati,  obratio se  D.M. koji je prijavio da je neposredno prije podnošenja prijave licu D.P. nanio tri ubodne rane sa nožem, nakon čega se povrijeđeni udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

- -

Policijski službenici postupili su po prijavi gdje su D.M. zatekli na licu mjesta, dok su povrijeđenog D.P. pronašli i službenim vozilom prevezli u Dom zdravlja Teslić, koji je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Izvršenim alkotestiranjem u službenim prostorijama kod lica D.M. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,08 g/kg.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj izvršen je uviđaj, te su sa lica mjesta izuzeti tragovi i dokazi koji će biti poslati na vještačenje.
U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem. Slijedi dalji rad na rasvjetljavanju svih elemenata krivičnog djela.

(IndexBH)

Najnovije

Kremlj se oglasio: “Spremni smo za pregovore s Ukrajinom”

Prekinuti mirovni dogovori između Ukrajine i Rusije iz 2022. mogli bi biti temelj za nove pregovore. "No nema znakova da...