Tetka iz Kanade pravi ispraćaj: Vojna obuka Vulina omiljena tema društvenih mreža

Preporučujemo

Vijest da će u Srbiji, makar u nešto drugačijem obliku, biti vraćeno služenje vojnog roka, privukla je veliku pažnju. Među komentarima je bilo i onih duhovitih, da budući vojnici za vrijeme planirane obuke (15 do 30 dana) neće moći da nauče ni krevet da namjeste “da se posječeš na ivicu”, a kamoli nešto više.

Međutim, pojavila se informacija u vezi sa tim, koja je privukla još više komentara.To je informacija da se ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin prijavio za 15-dnevnu obuku.

S obziromna to da je od ranije poznato da ministar nije bio u vojsci zbog problema sa dioptrijom, mnogi se pitaju šta se promijenilo u radu komisija za procjenu ko može u uniformu, a ko ne.

Pojavio se i veliki broj montaža, a na nekim od njih Vulin je prikazan i kao Rambo.


Čuveni film Stenlija Kjubrika “Full Metal Jacket” koji prikazuje surovu obuku redova Džejmsa, dobio je svoju srpsku adaptaciju, u kojoj je pred bijesnim artiljerijskim narednikom Hartmanom, zapravo Aleksandar Vulin.

(cdm)

Najnovije

CETINJE: U napadača pucala i policija i građanin, još se utvrđuje ko ga je likvidirao

Načelnik Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković kazao je u Dnevniku TVCG...