Težak život mlade žene: Medina i njene curice vas trebaju!

Preporučujemo

Urednica svima nama dobro poznate emisije “Ispuni mi želju” (NTV Hayat) Šejla Cocalić pozvala je ljude putem društvenih mreža da olakšaju život jednoj mladoj ženi koja će uskoro na svijet donijeti tri djevojčice.

 -Ovo je Medina iz okoline Sarajeva. Ja sam je upoznala danas. Medina ima 21 godinu trudna je i vrlo brzo će roditi trojke. Tri djevojčice će stići u dom Medine i njenog muža. Stići će nažalost u pust, hladan i prazan dom.

- -

Život bez ikakvih primanja, život u gradu u kojem joj nisu dali u javni prevoz jer nije imala za kartu a vozač joj je hladno rekao da je mlada i može hodati. Jeste mlada ali je pred porodom.

Život ih ne mazi. U fazi pripremanja za dolazak na svijet tri bebe oni se bore bukvalno za komad hljeba, strahuju da im se ne isključi struja, strepe od svakog novog dana. Medina i njene curice vas trebaju. Zamislite šta sve treba za tri bebe. Uljepšajmo im dane koji dolaze. Neka ova dječica dođu u ljepši i bolji dom, napisala je Šejla.

Njen post podijeljen je više od 1.300 puta na Facebooku, i javio se veliki broj ljudi da pomogne Medini.

Svi koji žele pomoći ovoj mladoj budućoj majci ( Medina Ramović) mogu se javiti na broj 060 33 71 973

- -

(IndexBH)

 

Najnovije

Poznato kada će Barbarez biti predstavljen kao novi selektor

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobija novog selektora, a mjesto šefa stručnog štaba nacionalnog tima preuzet će legendarni Sergej...