Thompson: Igrači su me molili da dođem

Preporučujemo

Hrvatski pjevač Marko Perković Thompson izjavio je za RTL kako je na dočeku hrvatskih nogometnih reprezentativaca nakon izborenog drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupio zato što su ga igrači zamolili da dođe te da će nastupiti svaki put kad ga pozovu.

Pojavljivanje pjevača kojeg prate kontroverze zbog tekstova pjesama i stavova u autobusu kojim su Vatreni nakon višesatne vožnje od zagrebačkog aerodroma do centra Zagreba i njegov nastup na centralnom slavlju na Trgu bana Jelačića, izazvali su polemike u dijelu hrvatskih, regionalnih i svjetskih medija.

- -

“Izbornik [Zlatko] Dalić i [Luka] Modrić su me zvali i rekli da je to njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića. Pitao sam ih: ‘Jeste li sigurni?’ Rekli su: ‘Da, molim te dođi’. Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost”, kazao je Perković za RTL.

Komenarisao je negativne kritike koje su dolazile i od političara koji su ga nazvali “fašističkim smećem”.

“Mislim da to govori sve o njima svako ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo vrijeđati”, kazao je Perković.

Najnovije

Hapšenje u Višegradu, pronađena plantaža marihuane

Plantaža marihuane pronađena je na području Višegrada odakle je policija oduzela 43 saksije sa stabljikama kanabisa i više od...