Toplane Sarajevo sutra počinju sa zagrijavanjem objekata

preporučujemo

KJKP Toplane Sarajevo danas su obavijestile korisnike da će od sutra 23. septembra početi zagrijavanje objekata na svom toplifikacionom sistemu.

S obzirom da je u prethodna dva dana prosječna dnevna temperatura vanjskog zraka bila ispod 12 stepeni celzija, te da se prema zvaničnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u narednim danima predviđaju niže temperature vanjskog zraka u jutarnjim i večernjim satima, u cilju pravovremenog djelovanja i zadovoljstva korisnika, KJKP Toplane-Sarajevo d.o.o. će od četvrtka, 23. septembra 2021.godine početi sa zagrijavanjem objekata na svom toplifikacionom sistemu.

S obzirom na odredbe iz Uredbe o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, ističemo da će dnevni režim zagrijavanja objekata isključivo zavisiti od kretanja vanjske temperature vazduha.

Podsjećamo vas da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrade, obaveza upravika (upravitelja) zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja, te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom trebate obratiti istim.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati jedan od telefonskih brojeva naših službi koji su navedeni na poleđini računa – Informacije korisnicima usluga ili putem naše web stranice.

Najnovije

Autor pjesme “Pukni, zoro” u šoku slušao Dodikovo pojašnjenje o tome kako je nastala pjesma

Popularni slovenački kantautor Magnifico u šoku i sa nevjericom gledao je dio press konferencije člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika...