Tragedija na Krku: U požaru kuće pronađeno karbonizirano tijelo

Preporučujemo

U ranim jutarnjim satima u Puntu na Krku došlo je do požara kuće. Nakon gašenja vatrogasci su u njoj pronašli karbonizirano tijelo, piše Novi list.

“Odmah po dojavi da gori kuća relativno smo brzo i stigli na adresu ali nažalost, cijeli drugi sprat već je bio u plamenu”, rekao je u telefonskom razgovoru za Novi list zapovjednik JVP Grada Krka Dinko Petrov.

Borba s vatrom trajala je dva sata dok nismo obuzdali plamen, dok je dogašivanje trajalo još dva sata, objasnio je Petrov.

“Bilo je izuzetno mnogo gorivog materijala i kad smo došli do sobe ugledali smo tijelo na krevetu. I prvi sprat i potkrovlje bilo je puno deka, krpa, gorivog materijala koji je čini mi se bio i natopljen benzinom, a bile su po etažama razmještene i plinske boce pa smo dodatno uložili napor da izbjegnemo i gore posljedice, ali i spriječili ugrožavanje susjednih kuća”, kazao je zapovjednik za Novi list.

Očevid je započeo nakon što je požarište osigurano i okončano dogašivanje gorućeg materijala.

(Merima Druškić)

Najnovije

Biden ipak Ukrajini šalje projektile dugog dometa

Američki predsjednik Joe Biden obavijestio je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da će Washington opskrbiti Kijev projektilima ATACMS dugog dometa,...