Tragedija u Čepinu: Dvojica radnika smrtno stradala od trovanja plinom u šahtu

Preporučujemo

Tragedija se dogodila u Čepinu u Hrvatskoj, kada su smrtno stradala dvojica radnika kolalnih komunalnih službi. Još trojica radnika su povrijeđena i nalaze se na liječenju u bolnici u Osijeku.

Do nesreće je došlo u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

“Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja o tome ćemo obavijestiti javnost”, rekao je Premec.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, jedan se radnik spustio u kanalizacijski šaht gdje mu je pozlilo, onda se spustio i drugi pa je i njemu pozlilo. Oba su umrla, vjerojatno od trovanja plinom.

Tada su im drugi krenuli u pomoć, i njima je pozlilo, ali su spašeni. Vatrogasci su izvlačili radnike iz kanalizacijskog šahta, piše index.hr.

Na terenu se nalaze hitna pomoć, vatrogasci i policija, koja provodi uviđaj.

Kakohrvatski mediji saznaju, jedan od poginulih radnika rođen je 1976. godine. Također, index.hr. piše kako je jedan od povrijeđenih u dobrom zdravstvenom stanju, dok za druga dva radnika policija još nema informacija.

Do tragedije je došlo oko 11 sati kod križanja Kalničke ulice i Ulice Papuka.

Foto: PIXSELL

Najnovije

Zelenski pozvao NATO da preventivno napadne Rusiju

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski smatra da bi NATO trebao onemogućiti Rusiji upotrebu nuklearnog oružja tako što će izvesti "preventivni...