- Advertisement -

Tragedija u Zavidovićima, dijete poginulo u saobraćajnoj nesreći, drugo povrijeđeno

Preporučujemo

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u poslijepodnevnim satima u Zavidovićima, a prema informacijama iz policije, poginuo je jedan pješak dok je drugi upućen u zeničku bolnicu. Kako nezvanično saznajemo stradala su djeca.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su za Klix.ba kazali da se nesreća dogodila u 13:25 minuta te da su učestvovali teretno motorno vozilo i dva pješaka.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek nam je kazao da se nesreća dogodila u mjestu Krivaja na regionalnom putu Zavidovići – Olovo te da je jedna osoba poginula, a druga nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u svjesnom stanju prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica. Stepen povreda još uvijek nije poznat.

Prema informacijama s mjesta događaja radi se o malodobnim pješacima, a na mjesto događaja izašao je i dežurni tužilac koji će rukovoditi uviđajem.

Saobraćaj je u potpunosti obustavljen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Uprkos skandalu koji je izazvao mail o ezanu Melank na listi za Skupštinu KS, gdje će Arnaut, Forto i Ćudić?

Miomirka Melank, zastupnica Naše stranke, koju je šira javnost upoznala prošle sedmice zbog spornog e-maila o ezanu, bit će...