Trojica tukla Banjalučanina dok nije izgubio svijest

Preporučujemo

Policijska uprava Banja Luka saopćila je da su osumnjičeni M. T, N. K. i M. P. uhapšeni nakon tuče u tom gradu.

Kako su naveli, oko 10.15 sati policiji je prijavljeno da su u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci tri nepoznata napadača nakon verbalne rasprave, fizički napala i povrijedila muškarca kojem je potom ljekarska pomoć pružena u UKC-u RS-a u Banjoj Luci.

Uhapšeni su podvgrnuti alkotestiranju tokom kojeg je utvđeno da su sva trojica nasilnika bila pod utjecajem alkohola. Kod M. T. je utvđeno 1,85 promila, kod N. K. 1, 89 promila, dok je M. P. imao 1,94 promila alkohola u krvi, saopćila je PU Banja Luka.

O napadu je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te je uslijedio uviđaj na mjestu događaja.

Prema izjavama očevicada, trojica nasilnika su bez povoda napala Banjalučanina i tukli su ga raznim predmetima dok nije izgubio svijest, piše Srpskainfo. Dodaju da je tokom napada povrijeđena i konobarica u lokalu “Pi” koju je jedan od napadača ugrizao za šaku.

Najnovije

Salihamidžić ostaje bez vozačke dozvole?

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić ići će na sud u Minhenu zbog prebrze vožnje, piše njemački list Bild. Salihamidžića...