Tuča se tragično završila: Gazda kafića nasmrt pretukao gosta zbog piva

Preporučujemo

Marko T. (33), vlasnik kafića “M 13” u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mjesta.

Zločin se, kako piše Kurir, dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva.

- -

– Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu željeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun – kaže za jedan očevidac tuče.

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

– Još uijvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton – kaže izvor iz istrage.

Mještani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mjestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

- -

– Poznajem ga kao dobro dijete. Siguran sam da nije imao namjeru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice – kaže jedan mještanin.

Najnovije

Efendić odgovorio na prozivke na Facebooku, pa kritikovao Vladu KS: Ta ekipa nije ni za šta osim parade

Novinarka Rubina Čengić jutros je na društvenoj mreži Facebook problematizirala probleme s kojima se susreću stanovnici Dobrinje 3 kada...