Tužilaštvo objavilo detalje: U Banjaluci brutalno ubijen 49-godišnjak

Preporučujemo

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka oglasilo se o novom slučaju ubistva u Banjaluci. Ubijen je Saša Kisin (1975.) koji je imao brojne povrede po tijelu kada su ga pronašli u besvjesnom stanju u kući. Preminuo je tokom noći na UKC RS.

“U Banja Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21.00 čas, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975.godine, iz Banja Luke. Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS- Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a biće naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

- -

Kako smo ranije objavili, policijski službenici PU Banja Luka uhaspili su tri osobe – D.J. rođen 1976.godine iz Čelinca, S.V. rođena 2004.godine iz Laktaša i D.K. rođen 1978.godine iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teško ubistvo.

“Nakon krimininalističke obrade osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka”, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

CIK poništio još jedan tender vrijedan 200.000 KM: Ko će prevoziti materijal za glasanje

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine danas je poništila tender za nabavku usluga transporta izbornog materijala za potrebe...