Twitter gori: Vulin je civilno lice, zašto nosi parauniformu?

Preporučujemo

Ime Aleksandra Vulinau žiži je javnosti zbog niza afera čiji je bio glavni akter tokom boravka na vlasti. Posljednja afera – “tetka“, odnosno nepostojanje porijekla novca za kupovinu stana u Beogradu, osim Vulinove izjave da mu je 205.000 eura dala suprugina tetka iz Kanade, izazvala je burne reakcije javnosti.

Ipak, Vulin ne prestaje da intrigira. U javnosti se njegovo pojavljivanje kao ministra odbrane sve više karakteriše kao lična promocija, kojoj je i te kako posvećen.

- -

Naime, na društvenoj mreži Twitter počela je da se dijeli fotografija Aleksandra Vulina i njegovog “stajlinga” tokom prisustvovanju prikaza uzbunjivanja dežurne jedinice lovačke avijacije u sistemu PVO na Aerodromu “Batajnica”.

Twitteraši su po Vulinu osuli paljbu zbog uniforme, ili kako su je mnogi nazvali “parauniforme”.

Činjenicu da ministar odbrane Srbije nije služio vojsku i dalje kopka građane Srbije, te smatraju da je nošenje bilo kakve uniforme ili obilježja – drskost!

Najnovije

Islamska zajednica u BiH: Negiranje genocida u NSRS-u je argument zašto je neophodno usvajanje rezolucije

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osuđuje današnje usvajanje sramnih zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, kojima se negira genocid...