- Advertisement -

U helikopteru koji se srušio bio i vlasnik Leicestera

Preporučujemo

U helikopteru koji se sinoć srušio nakon utakmice Leicestera i West Hama bio je i vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, potvrdili su prvo engleski Mirror nešto kasnije i Daily Mail.

Helikopter se odmah nakon polijetanja srušio u obližnji park, nedaleko stadiona Leicestera i potom zapalio. Na mjestu nesreće odmah su bila kola hitne pomoći i policija, a pojedini su engleski mediji naveli da je u helikopteru bilo šest osoba.

Letjelica kojom je tajlandski milijarder uvijek dolazio i odlazio s utakmica svog kluba brzo je nestala u plamenu.Navodno je helikopter bez problema uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego je pao i pritom se zapalio. Svjedoci spominju problem sa stražnjm rotorom na helikopteru. Letjelica se u trenu pretvorila u buktinju.

Potpredsjednik lisica Aiyawatt ‘Top’ Srivaddanaprabha i sportski direktor kluba John Rudkin navodno nisu bili u helikopteru.Šezdesetogodišnji Srivaddhanaprabha pomogao je Leicesteru da se vrati u vrh engleskog nogometa, a uz njegovo vodstvo klub je 2016. osvojio prvu titulu u Premier ligi, objavio je HRT.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Objavljena koalicija SBIH-Platforma za progres u HNK: Cilj je baviti se konkretnim problemima i razvojem u ovom kantonu

U Mostaru je danas održana zjednička press konferencija Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBIH) i Platforme za progres na...