U helikopteru koji se srušio bio i vlasnik Leicestera

Preporučujemo

U helikopteru koji se sinoć srušio nakon utakmice Leicestera i West Hama bio je i vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, potvrdili su prvo engleski Mirror nešto kasnije i Daily Mail.

Helikopter se odmah nakon polijetanja srušio u obližnji park, nedaleko stadiona Leicestera i potom zapalio. Na mjestu nesreće odmah su bila kola hitne pomoći i policija, a pojedini su engleski mediji naveli da je u helikopteru bilo šest osoba.

- -

Letjelica kojom je tajlandski milijarder uvijek dolazio i odlazio s utakmica svog kluba brzo je nestala u plamenu.Navodno je helikopter bez problema uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego je pao i pritom se zapalio. Svjedoci spominju problem sa stražnjm rotorom na helikopteru. Letjelica se u trenu pretvorila u buktinju.

Potpredsjednik lisica Aiyawatt ‘Top’ Srivaddanaprabha i sportski direktor kluba John Rudkin navodno nisu bili u helikopteru.Šezdesetogodišnji Srivaddhanaprabha pomogao je Leicesteru da se vrati u vrh engleskog nogometa, a uz njegovo vodstvo klub je 2016. osvojio prvu titulu u Premier ligi, objavio je HRT.

Najnovije

Uredba Vlade FBiH o pomoći radnicima u iznosu do 2.520 KM: Privatnici bili “škrti”, mjera bi mogla biti produžena

Prošlo je skoro pet mjeseci od donošenja Uredbe Vlade Federacije Bosne i Hercegovine kojom se omogućava poslodavcima da izvrše...