U komi nakon pada sa kumovog balkona

Preporučujemo

 Željko G. (44) u komi je nakon što je u mjestu Jošavka Donja, opština Čelinac, pao sa balkona kumove kuće, saznajemo nezvanično.

Ljekari su potvrdili da ima teške povrede, te da je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

- -

Izvor blizak istrazi potvrdio je juče za “Nezavisne” da se nezgoda dogodila 19. avgusta oko 23.20 časova.

“Te večeri je nekoliko njih sjedilo u jednoj od kuća u Jošavki Donjoj. Preciznije, u pitanju je kuća Željkovog kuma. Željko je u jednom momentu ustao, da li da ode do toaleta ili iz drugog razloga, a onda je pao sa balkona”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Kako dodaje, istragom će biti utvrđene sve ostale okolnosti u vezi s ovom nezgodom.

“To vjerovatno podrazumijeva i ispitivanje svjedoka i druge mjere i radnje, s ciljem da se utvrdi šta se tačno dogodilo”, pojašnjava naš sagovornik.

Nakon nezgode, Željko je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru RS. Iz te zdravstvene ustanove potvrđeno nam je da je on u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

“Nalazi se u indukovanoj komi i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne”, kazali su za “Nezavisne” iz UKC RS.

Najnovije

Miličević: Dodik je nekada SDS klevetao OHR-u, a danas kleveće opoziciju Vladimiru Putinu

Predsjednik SDS Milan Miličević komentarisao je sastanaka predsjednika RS-a Milorada Dodika sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. "Dodik je prevazišao sam...