U komi nakon pada sa kumovog balkona

Preporučujemo

 Željko G. (44) u komi je nakon što je u mjestu Jošavka Donja, opština Čelinac, pao sa balkona kumove kuće, saznajemo nezvanično.

Ljekari su potvrdili da ima teške povrede, te da je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

- -

Izvor blizak istrazi potvrdio je juče za “Nezavisne” da se nezgoda dogodila 19. avgusta oko 23.20 časova.

“Te večeri je nekoliko njih sjedilo u jednoj od kuća u Jošavki Donjoj. Preciznije, u pitanju je kuća Željkovog kuma. Željko je u jednom momentu ustao, da li da ode do toaleta ili iz drugog razloga, a onda je pao sa balkona”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Kako dodaje, istragom će biti utvrđene sve ostale okolnosti u vezi s ovom nezgodom.

“To vjerovatno podrazumijeva i ispitivanje svjedoka i druge mjere i radnje, s ciljem da se utvrdi šta se tačno dogodilo”, pojašnjava naš sagovornik.

- -

Nakon nezgode, Željko je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru RS. Iz te zdravstvene ustanove potvrđeno nam je da je on u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

“Nalazi se u indukovanoj komi i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne”, kazali su za “Nezavisne” iz UKC RS.

Najnovije

Sarajka A.S. uhapšena zbog pomaganja počiniocima krivičnog djela

Sarajevska policija večeras oko 20.15 sati uhapsila je 44-godišnju ženu inicijala A.S. iz Sarajeva, zbog sumnje da je pomagala...