U petak besplatan jednodnevni izlet za mlade u Ajdinoviće

Preporučujemo

Pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, Javna ustanova „Centar kulture i mladih“ i Vijeće mladih Općine Centar organiziraju besplatni izlet za mlade kako bi se družili i uživali u prigodnom zabavnom programu, uz muziku, šetnju i prirodni ambijent.

Oko 200 mladih sa područja ove lokalne zajednice će u petak, 19. jula 2019. godine potpuno besplatno boraviti u sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići koji se nalazi na području opštine Olovo. Za sve mlade sa područja općine Centar koji su se prijavili za izlet osiguran je prevoz autobusima do Ajdinovića i nazad, kao i hrana i sokovi. Polazak je sa Željezničke stanice Sarajevo u jutarnjim satima.

Mladima će se na izletu u 12 sati pridružiti i načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić sa saradnicima kao i predstavnici Općinskog vijeća Centar na čelu sa predsjedavajućom Karolinom Karačić.

Polazak je planiran u 10,30 sati ispred zgrade Općine Centar, a prevoz je obezbijeđen.

Najnovije

Pećanac nakon smrti mlade doktorice: U MUP-u se komesari i ministri smjenjuju k’o na filmskoj traci, politika je ušla maksimalno u policiju

Komentarišući slučaj iz Sarajeva gdje je Alen Pleh (42) krvnički pretukao tinejdžere Davuda i njegovu prijateljicu Naidu, Nermin Pećanac,...