U prvih 6 mjeseci Škoda isporučila 620.900 vozila

Preporučujemo

ŠKODA je povećala svoje isporuke u prvoj polovini godine u Rusiji, istočnoj i zapadnoj Evropi. Kompanija je zabilježila 112,500 isporuka kupcima širom svijeta u junu.

ŠKODA je isporučila 620,900 vozila kupcima širom svijeta u prvoj polovini 2019. godine. . Kompaktni SUV-ŠKODA KAROQ je bio pokretač rasta u prvoj polovini godine. Nedavno, novi model ŠKODA SCALA je uspješno lansirana na tržištu.

- -

Alain Favei, član Upravnog odbora za prodaju i marketing u Škoda Auto, ističe: “Isporuke u prvoj polovini godine pokazuju da naša kampanja veoma uspješno posluje širom svijeta. U Evropi i Rusiji, gdje je zabilježen poseban uspjeh. Kinesko tržište je i dalje izazov. Uprkos neizvjesnosti u svjetskim tržištima ćemo nastaviti naš kurs rasta kao što je planirano u drugoj polovini godine. Naš novi kompaktni modeli SCALA kao i model KAMIQ su veoma dobro primljeni od strane kupaca. Nedavno unaprijeđeni novi ŠKODA SUPERB i novi SUPERB SCOUT će takođe obezbijediti podsticaj za dalji rast. ”

Na najvećem jedinstvenom tržištu brenda, Kini, ŠKODA je isporučila 125.900 vozila (od januara do juna 2018, 165,500 isporuka, – 23.9%). 23.900 isporuke u junu predstavljaju smanjenje od 13,1% u odnosu na prošlu godinu. Razlog za pad na ovom tržištu je trenutna situacija na kineskom tržištu automobila u cjelini.

 

Najnovije

Ambasada: Dodik griješi ako misli da će SAD stajati po strani dok gura BiH ka sukobu

Stvaranje paralelnog izbornog sistema od strane Vlade Republike Srpske (RS) bilo bi neustavno i antidejtonsko, a biračima u RS-u...