U rijeci Savi u Brčkom nađeno tijelo muškarca

Preporučujemo

Tijelo muškarca pronađeno je u rijeci Savi kod šljunkare u mjestu Gredice u Brčkom, o čemu je Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine obaviještena jutros u 8.07 sati.
– Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na mjesto događaja i preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedenu prijavu. Za sada možemo saopćiti da je riječ o tijelu nepoznatog muškarca, koje je izvađeno iz rijeke Save, te je prevezeno u gradsku mrtvačnicu.
Policija u vrijeme zaprimanja ove prijave u skorije vrijeme nema prijavu nestanka osoba na području Brčko distrikta BiH, te će preduzimati dalje mjere i radnje na identifikaciji NN tijela – saopćili su iz policije i dodali:

– O ovom je upoznat tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH po čijoj naredbi će biti izvršena obdukcija, te ćemo po okončanju svih istražnih radnji saopćiti više detalja.

Najnovije

Bečarević pojasnio šta podrazumijeva dogovor između SBiH-a, SDA i DF-a za lokalne izbore

Almir Bečarević, predsjednik Kantonalnog odbora Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) u emisiji na N1 je pojasnio šta zapravo...