U saobraćajnoj nesreći kod Olova stradao mladić iz Sarajeva

Preporučujemo

Muškarac inicijala Z.E. rođen 1998. godine u Sarajevu smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u blizini Olova, potvrđeno je za N1 iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Nesreća se dogodila u 6.35 sati, a u njoj su učestvovala dva vozila.

- -

”U 06.35 sati na putu M18 Sarajevo – Tuzla u mjestu Olovske Luke u općini Olovo, došlo je do saobraćajne nezgodne u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila. Vozilom marke Passat je upravljala osoba inicijala Z.E. (1998) iz Sarajeva. Sa njim je bio suvozač također inicijala Z.E. (1995) iz Sarajeva. Oni su vozilom hitne pomoći prevezeni u Klinički centar u Sarajevu gdje je u 8.40 sati za vozača konstatovana smrt. Još uvijek se ne zna stepen povreda suvozača. Drugim vozilom marke VW kombi je upravljala osoba inicijala Š.D. iz Živinica. U vozilu se na mjestu suvozača nalazila osoba inicijala Š.S, također iz Živinica. Oni su zadobili lake tjelesne povrede. Saobraćaj je bio potpuno obustavljen 6.35 do 8.15 sati”, potvrđeno je za N1.

Više informacija o ovom događaju bit će poznato nakon što budu saopćeni detalji uviđaja.

Najnovije

Sanski Most: Lopovi iz kuće ukrali čak 1,6 miliona maraka

Proteklog vikenda u Sanskom Mostu u jednom stambenom objektu prijavljena je krađa čak 1,6 miliona KM, potvrđeno je za...