U saobraćajnoj nesreći na Alipašinom Polju dvoje povrijeđenih, još uvijek se utvrđuju povrede

Preporučujemo

U četvrtak uvečer, tačnije oko 23 sata, u Bulevaru Meše Selimovića dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, potvrđeno je za Klix.ba.

U saobraćajnoj nesreći na Alipašinom Polju učestvovao je jedan automobil na kojem je nastupila ogromna materijalna šteta. Iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo ovog jutra su potvrdili da su dvije osobe povrijeđene, ali stepen povreda za sada nije poznat s obzirom da su još uvijek na utvrđivanju.

- -

Na osnovu informacija prikupljenih na terenu, nakon nesreće su morali intervenisati i vatrogasci koji su bili primorani rezati dijelove automobila kako bi izvukli povrijeđene dok je pet policijskih patrola sinoć osiguravalo područje.

Za sada nije poznat tačan uzrok nesreće, ali se pretpostavlja da je vozač izgubio kontrolu nad automobilom marke Mercedes te sletio s ceste i udario u betonske stepenice ispred autosalona.

Više informacija bit će poznato nešto kasnije.

Najnovije

Ruski diplomata: ‘Zapad preko Bošnjaka želi pokoriti Srbe u BiH’

Stalni predstavnik Rusije pri UN-u Vasilij Nebenzja komentirao je situaciju na Balkanu te je za posljednja dešavanja i tenzije...