U Sarajevu izboden 22-godišnjak

Preporučujemo

U Sarajevu je jučer izboden 22-godišnjak, koji je prebačen na KUM gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Kako se navodi u izvještaju MUP-a KS, muškarca je pronašla policija u 18:35 sati na području općine Stari Grad.

“Dana 21.08.2018. godine u 18.35 obaviještena je Prva PU da se na stepenicama u ul. Pehlivanuša, općina Stari Grad Sarajevo, nalazi povrijeđeno lice. Na lice mjesta su upućeni policijski službenici koji su u ul. Pehlivanuša zatekli lice O.M. rođen 1996. godine u Bihaću, gdje je i nastanjen, sa ubodnom ranom u predjelu leđa nanesene oštrim predmetom, od strane NN lica.

Povrijeđeni je vozilom ZZHMP Kantona Sarajevo prevezen na KUM UKC Sarajevo, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede, te je upućen na dalje liječenju na Kliniku za abdominalnu hirurgiju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Službenici policije nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca, prenosi N1.

Najnovije

Gruzija optužila trojicu srpskih državljana da su pripremali Gruzijce za državni udar krajem godine

Služba državne sigurnosti Gruzije saopćila je da su trojica srpskih državljana koji su posjetili Gruziju krajem septembra održali obuku...