U Srbiji uhapšen još jedan sveštanik koji je dilao drogu, policija pronašla kanabis i amfetamin

preporučujemo

Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine.

Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod Stefana Mitrović, sveštenika iz Kruševca (parohija Velika Drenova, Stragari), pronašli 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina. Kako prenosi Informer, droga koja je pronađena kod sveštenika bila je namjenjena za prodaju ljudima u Vrnjačkoj Banji.

Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadleznog tužioca u Kraljevu.

Da podsjetimo, krajem februara policija je uhapsila sveštenika Milana Jordovića kod Požege i bivšeg vjeroučitelja Zorana Marinkovića, kad je u posebnim šupljinama u “pasatu” pronađeno 27 kilograma skanka.

Milan nije nosio svešteničku odoru, a Zoran je bio obučen kao žena, pa je tražio da ga pretrese žena – policajac. Ubrzo su policajci ostali u šoku kad su shvatili ko su zapravo Milan i Zoran.

Najnovije

Skupština KS: Klub SDA traži ostavku dr. Benjamina Bejtovića

Na današnjem nastavku sjednice Skupštine Kantona Sarajevo, zastupnici raspravljaju o Informaciji Ministarstva zdravstva KS o smrti djevojčice Džene Gadžun...