U subotu postavljanje spomen obilježja Dženanu Memiću: Porodica poručuje da neće odustati

preporučujemo

U subotu, 17.02.2018., godine u 13h biće postavljeno obilježje na mjestu gdje je ubijen Dženan Memić (Velika aleja, Ilidža).

“Ovo je poruka da nećemo odustati, ovo je poruka bandi da ćemo ih do kraja/zatvora raskrinkati. Ovo je obilježje koje će svjedočiti borbi jedne čestite porodice i ogromnog broja njihovih prijatelja protiv udružene zločinačke organizacije koja objedinjuje balijsku bandu iz politike, MUP-a KS, Tužilaštva KS”, kaže porodica Memić.

Pozivamo sve političare sa područja Ilidže a i šire sve čestite ljude da zaustave sve procese u Općinskom vijeću Ilidža, Kantonu Sarajevo, Federalnom parlamentu dok se ubistvo ovog mladog momka ne izvede na čistac!

Znam da je nekima na Ilidži bitnije kako se osjećaju oni koji su ugroženi našom borbom nego kako se osjeća porodica rahmetli Dženana Memića, ali to je već problem njihovog licemjerstva na koje evo ukazujemo, i zbog kojeg bi se uskoro trebali početi skrivati sa javne scene ako imaju imalo obraza, kaže porodica Dženana Memića.

Pozivamo svu našu rodbinu, prijatelje, čestiti narod koji je uz nas, koji srcem i dušom isčekuju pravdu za našeg Dženana, da prisustvujete postavljanju obilježja u subotu u 13.00 sati, objavila je sestra Dženana Memića.

 

Najnovije

GRAS za tužbe radnika isplatio 29,1 milion KM, potrebno još 30 miliona

Nagomilani dugogodišnji problemi Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS polako dolaze na naplatu. Račun ove firme više je blokiran nego u...