- Advertisement -

U toku akcija “Opremimo djecu za školu i vratimo osmijeh na njihova lica”

Preporučujemo

Pozivaju se svi sugrađani da se odazovu akciji i pomognu da se djeci poželi sretan početak nove školske godine. Da se opreme njihove školske torbe i vrati osmijeh na lica, ali i lica njihovih roditelja.

“Možda baš vaša donacija bude motivacija za nečiji bolji uspjeh u novoj školskoj godini”, poručuju iz Udruženja Ruku na srce.

Sve donacije školskog pribora (sveske, olovke, bojice, pernice i sve što bi moglo stati u jednu školsku torbu). kao i školskih knjiga. možete predati u prostorije Udruženja Ruku na srce koje se nalazi na adresi Esada Pašalića 8 (Dobrinja) subotom u periodu od 10 do 12 sati.

Sve novčane donacije možete uplatiti na žiro račun broj 1990490056036171 (Sparkasse banka, sa naznakom: Za akciju “Opremimo djecu za školu”).

Rok za prikupljanje donacija je 7. septembar 2019. godine. za sve dodatne informacije Udruženje Ruku na srce možete kontaktirati putem zvanične web stranice, putem društvenih mreža, e-maila [email protected] ili na broj telefona +387 60 304 41 62.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Mehmedović: Neka Sattler sankcioniše Dodika i Čovića, dosta i njegovog plesa s ruskim balkanskim demonima

Šemsudin Mehmedović, zastupnik SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine pozvao je šefa Delegacije Evropske unije u BiH Johanna...