Uhapšen muškarac koji je ubio 33 vozača kamiona

Preporučujemo

Indijske vlasti uhapsile su muškarca koji je, kako je saopšteno, priznao da je u proteklih deset godina ubio 33 vozača kamiona i njihovih pomoćnika, a zatim prodao njihova vozila i robu koju su prevozili, prenosi Beta.

Muškarac star 48 godina uhapšen je prije dvije sedmice kod grada Bopala, prijestonice države Madja Pradeš u centralnoj Indiji, izjavio je danas policijski zvaničnik Rahul Kumar Loda.

Policija je na ime uhapšenog naletjela slučajno, istražujuću niz nedavnih ubistava kamiondžija u Mađa Pradešu. Uhapšeni muškarac izgleda nije bio odgovoran za ta ubistva, ali su drugi osumnjičeni rekli policiji da su mu ranije pomagali u sličnim pljačkama.

Loda je rekao da je uhapšeni muškarac priznao da bi se prvo sprijateljio sa žrtvama na odmaralištima izvan grada, a zatim ih uspavao ubacujući i im drogu u piće. Zatim bi se kamionom odvezao u šumu gdje bi udavio kamiondžije i njihove pomoćnike i ostavio tijela.

Policija je potvrdila i da je ubica u vezi sa sličnim pljačkama već bio hapšen prije nekoliko godina u zapadnoindijskoj državi Maharaštra, ali je tada pušten na slobodu uz kauciju i pobjegao.

Uhapšeni je radio kao krojač u jednoj maloj prodavnici u selu Mandidip, nedaleko od Bopala.

Najnovije

Dodik: Nećemo imati većinu u NSRS, a Cvijanović i Krišto bi bile tandem u Predsjedništvu BiH

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da će kandidati ove stranke za pojedinačne funkcije na predstojećim opštim izborima...