Užas u Osijeku: Huligani tukli čovjeka nakon utakmice

Preporučujemo

Policija istražuje detalje masovne tuče u Osijeku u petak 17. ožujka u kojoj su navodno sudjelovali navijači Dinama i Osijeka.

Futsal Dinamo je gostovao u Osijeku 17. marta u sklopu 16. kola Prva hrvatske malonogometne lige. Gosti iz Zagreba dominantno su slavili s rezultatom 2:6, no sjajnu utakmicu zasjenio je sramotni incident gostujućih huligana.

Kako prenosi 24 sata, u jednom osječkom kvartu, čitateljica njihovog portala ostala je šokirana nakon tuče navijača u večernjim satima.

”Bijeli kombi za najam stajao je kod zgrade sigurno sat i po, dva. U blizini su bila parkirana još tri auta, baš je bilo sve smišljeno. Čovjeka na tlu cipelarili su bar minutu”, rekla je čitateljica za 24 sata te dodala:
”Njih je bilo sigurno 40, to je bilo odvratno. Sve je trajalo oko tri, četiri minute, ljudi su bili užasno uznemireni, cijelo susjedstvo je gledalo s prozora što se događa. Tu je dječji park, navodno su išli tuda i tukli su koga su stigli, pa i sebe međusobno, no to je jedna strana priče koja kruži, da je to navodno bilo dogovoreno između kohortaša i dinamovaca. Ali ovog čovjeka koji se vidi na snimci baš su cipelarili. On bi se jadan skvrčio, pa bi ga druga dvojica razvukla da ga ponovno mogu udariti”, tvrdi gospođa.

Na snimci se jasno čuje: ”Mi smo purgeri, najjači smo, najjači…”

Oglasila se i policija
Policija provjerava sve okolnosti fizičkog sukoba, koji se u petak navečer dogodio u Osijeku, a u kojemu je, navodno, sudjelovalo više osoba, saznaje se u nedjelju u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU)

Policija, koja je izvijestila kako je zaprimila dojavu o ovome izgredu, nastavlja utvrđivati sve okolnosti u kojima se dogodio.

U policiji nisu mogli potvrditi medijske napise da se radilo o sukobu navijačkih grupa iz Zagreba i Osijeka.

Najnovije

Bandić: Studenti ne smiju biti ping-pong loptica između Vlade KS i Univerziteta!

Pozivam Vladu Kantona Sarajevo da interveniše i osigura izvršenje ugovora koji su studenti potpisali sa Univerzitetom u Sarajevu prije...