VIDEO Meni moj predsjednik u julu piše: Pročitajte sadržaj Izetbegovićeve famozne SMS poruke Konakoviću

Preporučujemo

Po zanimanju bivši premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, iz noći u noć, na slabo posjećenim skupovima svog Naroda i pravde, vrti u krug istu priču.

Između ostalih, omiljena tema mu je SMS poruka koju mu je u julu prošle godine poslao predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

- -

SKUP PRVI: “Ne možeš izjaviti da ti je narod važniji od stranke, napisao mi je u julu prošle godine moj predsjednik Bakir. On kaže ne može ti narod biti važniji, ne možeš izjaviti da ti je narod važniji od stranke, stranka te čuva, postavlja stranka o tebi brine, i ti si izjavio da ti je narod važniji od stranke“.

SKUP DRUGI: “Moj predsjednik mi je u julu poslao poruku, zašto si izjavio da ti je narod važniji od stranke. Ja tu poruku imam i najterat će me da je pokažem“.

I stvarno, održao je obećanje (jedno od rijetkih), pokazao je Elmedin Dino Konaković čuvenu poruku. I to danas na Facebooku. A onda brzinom svjetlosti izbrisao.

- -

Očigledno mu je neko sugerisao da je pobriše, jer u Izetbegovićevom odgovoru ne piše ono što on kao papagaj ponavlja na skupovima. Naprotiv.

Ostavljamo čitateljima da sami prosude šta je to Izetbegović poručio Konakoviću.

(E.L.)

Najnovije

Kuda plovi taj broj: SDP u Mostaru ne zna ni šta bi sa sobom, a kamoli sa NiP-om, razgovaraju sa SDA, a žele “sve”

Članovi SDP-a rijetko znaju na čemu su. Možda bi oni i znali, ali kud plovi brod Nermina Nikšića, a...